Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai DN25 mm

Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai DN25 mm

439.00 lei cu TVA
399.00 lei cu TVA
Ai 9% discount
Cod produs:   T.133.10 ˜1
Producator:   ANTARES
Descriere Robinet termostatat pentru boiler apa calda cu 3 cai DN25 mm

Robinet termostatat pentru boiler de apa calda cu 3 cai Ø 1" (DN 25 mm)

Robinetii termostatati sunt robineti actionati automat in functie de temperatura prin intermediul unui cap termostatic sau a unui actuator termostatic electric. Cei mai uzuali robineti termostatati se monteaza pe racordul de tur a radiatoarelor in instalatiile de incalzire, realizand reglarea temperaturii din incaperile de locuit. Capul termostatic sau actuatorul termostatic electric inchide robinetul termostatat la atingerea temperaturii setate de catre utilizator.

In afara de robinetii termostatati utilizati pentru radiatoare, se fabrica si robineti termostatati pentru boilerele de apa calda. Acesti robineti termostatati sunt prevazuti cu un senzor de temperatura (bulb) conectat prin intermediul unui tub capilar la capul termostatic.

Senzorul de temperatura se monteaza in boilerul de preparare apa calda si masoara temperatura apei calde. La atingerea temperaturii apei calde setate de catre utilizator, robinetul termostatat se inchide si opreste circulatia agentului termic primar prin serpentina boilerului.

DESCRIERE GENERALA:
Robinet termostatat drept din alama cu 3 căi complet echipat cu cap termostatic si tub capilar cu lungimea de 2000 mm si cu bulb cu diametrul de 9 mm si lungimea de 135 mm. Rozeta de reglare este din material plastic ABS. Domeniu de reglare a temperaturii apei calde: 20°C ÷ 60°C. Temperatură de lucru maxima 110°C.

Modele disponibile:
T.132.05     3/4" FE X 3/4" FE X 3/4" FE   
T.132.10     1" FE X 1" FE X 1" FE

 
+
Alte produse din categorie