Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"

Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"

57.00 lei cu TVA
55.00 lei cu TVA
Ai 3% discount
Cod produs:   RB-NRP34
Producator:   Everpro International Construction S.R.L.
Descriere Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"

Reductor de presiune apa RB-NRP34 Ø 3/4"

DESCRIERE GENERALA:
Reductoarele de presiune apa se montează in instalaţiile de alimentare cu apă rece şi au rolul de a reduce şi de a stabiliza presiunea in instalatia consumatorului in cazul in care aceasta presiune este prea ridicată şi instabilă si poate afecta functionarea corespunzatoare a echipamentelor de instalatii, ca de exemplu: incalzitoare de apa, centrale termice, boilere de apa calda etc.  

INSTRUCTIUNI DE INSTALARE:
Înainte de instalarea reductorului de presiune apa spălaţi cu grijă instalatia, şi eliminaţi aerul din conducte deschizând toate robinetele. Montaţi robineti de separare în amonte şi în aval de reductorul de presiune pentru a facilita lucrările de întreţinere. Reductorul de presiune va monta în pozitie verticala cu sageata care indica sensul de curgere a apei in partea de jos.

Respectaţi sensul de curgere al fluidului, indicat prin săgeata de pe corpul reductorului de presiune apa. Evitaţi solicitările de tracţiune şi de răsucire în timpul montajului, pentru a nu deteriora reductorul de presiune. Dupa montajul reductorului de presiune apa in instalatie, efectuati reglajul la presiunea maxima dorita in instalatia interioara in functie de presiunile maxime de functionare ale echipamentelor componente (centrale termice, boilere etc.).

MODELE DISPONIBILE:
REDUCTOR DE PRESIUNE RB-NRP12 FI Ø 1/2"
REDUCTOR DE PRESIUNE RB-NRP34 FI Ø 3/4"

 
+
Alte produse din categorie