Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Focar de semineu din fonta OH180 18 kW

Focar de semineu din fonta OH180 18 kW

5299.00 lei cu TVA
5160.00 lei cu TVA
Ai 2% discount
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   OLIWIA/PF
Producator:   KRATKI
Putere termica nominala [kW]   18
Descriere Focar de semineu din fonta OH180 18 kW

Focar de semineu din fonta OH180 18 kW

Descriere generala:
Focarul de semineu din fonta OH180 are o putere termica nominala mare atat datorita grosimii mari a peretilor de fonta, a conului inalt, cat si datorita numeroaselor lamele aflate pe exteriorul camerei de ardere si a conului. Focarul de semineu OH180 are un foarte bun raport pret/calitate.

DATE TEHNICE:
Putere termica nominala: 18 Kw;
Putere termica maxima: 23 kw;
Suprafata incalzita: 150 ÷ 180 m²;
Material: Fonta;
Dimensiuni de gabarit: 738x810x443 mm
Tip Deschidere: Standard;
Tip Sticla: Termorezistenta standard;
Greutate: 166 Kg;
Diametru racord evacuare: 200 mm;
Lungime maxima lemn: 500 mm;
Culoare: Gri;
Temperatura: 383 °C;
Randament: 79 %;
Optional: Posibilitate de admisie aer de combustie din exterior;
Clasa Energetica: A
Focar dotat cu clapeta de tiraj.

Combustibil de ardere recomandat: lemne de esenta tare (umiditate max. 20%), carbuni
Sticla rezistenta la temperaturi de pana la 800 de grade. Timpul de ardere a lemnului la o umplere a focarului este de 4-5 ore (cu usa inchisa si ventilatia focarului la un nivel mediu). Focar de semineu din fontă de calitate superioara clasa 200 de minim 8mm grosime

Eficienta ridicata a arderii:
Transferul de de caldura de la gazele de ardere la aerul incalzit este foarte bun datorita lamelelor radiante din fonta amplasate intr-un numar foarte mare pe toti peretii exteriori ai focarului. Astfel suprafata de schimb de caldura este mare si transferul de caldura este eficient chiar si la un foc mic. Traseul gazelor de ardere spre evacuare este prelungit cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Eficienta crescuta a focarului este realizata cu ajutorul regulatorului manual de aer de combustie amplasat in partea inferioara, utilizatorul avand un control cat mai precis asupra procesului de ardere in functie de necesarul de caldura al locuintei incalzite. Focarul de semineu este echipat si cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum cat mai scazut de lemne.

Siguranta la nivel inalt:
Focarul semineului este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C. Opritorul de lemne decorativ ajuta la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

Durata mare de viata: – peretii focarului sunt realizati din fonta refractara de inalta calitate din clasa 200 si o grosime mare de 8mm.

Usor de utilizat si de intretinut:
Manerul de deschidere a usii poate fi detasat in timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii. Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia. Depuneri de funingine reduse pe geamul din sticla termorezistenta datorat sistemului de autocuratare a sticlei (perdea de aer). Aspect placut pentru realizarea oricarui tip de semineu, in stil clasic, rustic, contemporan sau modern.

Garantia este valabila doar daca montajul a fost executat conform recomandarilor producatorului de catre persoane calificate si autorizate.

 
+
Alte produse din categorie