Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Focar de semineu din fonta M80 Modern 8 kW

Focar de semineu din fonta M80 Modern 8 kW

4399.00 lei cu TVA
4240.00 lei cu TVA
Ai 3% discount
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   M80 Modern MAJA/Deco
Producator:   KRATKI
Putere termica nominala [kW]   8
Descriere Focar de semineu din fonta M80 Modern 8 kW

Focar de semineu din fonta M80 Modern 8 kW

Focarul de semineu din fonta M80 Modern 8 kW face parte din gama de focare din fonta cu un randament crescut si consum mic de lemne. Modelul Modern este varianta imbunatatita ca design si functionalitate a variantei standard, M80. Focarul de semineu M80 Modern are un con inalt cu lamele groase pe suprafata exterioara pentru o buna distributie a aerului cald si posibilitatea amplasarii oricarui tip de recuperator de caldura si varianta de racordare la cosuri de fum cu diametre mici.

Detalii tehnice:
Putere termica nominala: 8 Kw;
Putere termica maxima: 10 kw;
Suprafata incalzita: 60 ÷ 80 m²;
Gama: Fonta;
Tip Deschidere: Standard;
Tip Sticla: Termorezistenta standard;
Greutate: 109 Kg;
Diametru racord evacuare gaze arse: 200 mm;
Lungime lemn: 330 mm;
Culoare: Gri;
Temperatura gazelor arse: 233 °C;
Randament: 80 %;
Optional: Posibilitate de admisie de aer de combustie din exterior;
Focar dotat cu clapeta de tiraj.
Clasa energetica A

Combustibil de ardere recomandat: lemne de esenta tare (umiditate max. 20%), carbuni
Sticla termorezistenta pana la 800 °C. Timpul de ardere a lemnului la o umplere a focarului este de 4-5 ore (cu usa inchisa si ventilatia focarului la un nivel mediu). Focar de semineu din fontă de calitate superioara clasa 200 cu cel putin 8mm grosime.

Eficienta ridicata a arderii:
Transferul de de caldura de la gazele de ardere la aerul incalzit este foarte bun datorita lamelelor radiante din fonta amplasate intr-un numar foarte mare pe toti peretii exteriori ai focarului. Astfel suprafata de schimb de caldura este mare si transferul de caldura este eficient chiar si la un foc mic. Traseul gazelor de ardere spre evacuare este prelungit cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Eficienta crescuta a focarului este realizata cu ajutorul regulatorului manual de aer de combustie amplasat in partea inferioara, utilizatorul avand un control cat mai precis asupra procesului de ardere in functie de necesarul de caldura al locuintei incalzite. Focarul de semineu este echipat si cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum cat mai scazut de lemne.

Siguranta la nivel inalt:
Focarul semineului este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C. Opritorul de lemne decorativ ajuta la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

Durata mare de viata: – peretii focarului sunt realizati din fonta refractara de inalta calitate din clasa 200 si o grosime mare de 8mm.Usor de utilizat si de intretinut:

Manerul de deschidere a usii poate fi detasat in timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii. Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Depuneri de funingine reduse pe geamul din sticla termorezistenta datorat sistemului de autocuratare a sticlei (perdea de aer). Aspect placut pentru realizarea oricarui tip de semineu, in stil clasic, rustic, contemporan sau modern.

Garantia este valabila numai daca montajul a fost executat conform recomandarilor producatorului si de catre personal specializat si autorizat in acest scop.

Exemplu de montaj:

 
+
Alte produse din categorie